feature

Karakteristike Inode web hostinga

Super brz i pouzdan web hosting

Inode IT Solutions garantuje pouzdanost sistema i bezbednost vaših podataka, uz maksimalnu brzinu servera i protoka. Profesionalni tim se brine da serveri uvek imaju najnovije zakrpe i poslednje verzije software-a za serviranje web sajtova, slanje i primanje mailova i ostalih usluga koje pružamo. Neke od karakteristika su:

  • CentOS linux
  • CGI, Fast CGI, PHP 5, Perl, Python, SSL
  • MySQL, MariaDB
  • SSH pristup i Cron Job
  • Najnoviji cPanel Kontrol Panel
  • Spam zaštita sa SpamAssassin
icon

Brz setup

Čim izvršite porudžbinu hostinga, u najkraćem mogućem roku ćete dobiti email sa pristupnim podacima i uputstvom za podešavanja hostinga. Nakon toga morate izvršiti uplatu u roku od 7 dana kako bi usluga ostala aktivna.

icon

Redovan backup

Rezervne kopije Vašeg hosting naloga se vrše jednom nedeljno, na više lokacija. Koristimo integrisani backup sa kontrolnim panelom, tako da je povratak podataka veoma jednostavan i brz.

icon

Statistika poseta

Uz svaki hosting paket je ukljucena statistika poseta sa prikazom po izboru, Webalizer, AWStats i drugi.

icon

280+ Install Skripti

Na svim hosting nalozima je omogućeno instaliranje Wordpress, Drupal, Joomla, Magento i drugih popularnih CMS-a u jednom koraku.

icon

Kontrol panel

Svi web hosting paketi dolaze sa najnovijim verzijama ISPConfig ili CPanel kontrolnih panela, iz kojih je moguće izvršiti sva željena podešavanja za Vaš hosting nalog, na vrlo jednostavan način.

icon

Bezbednost

Svi inode serveri imaju najnovije sigurnosne zakrpe. Striktan firewall štiti Vaš websajt od nepoželjnih posetilaca 24/7